Kurssit ja koulutukset

Mennään yhdessä kohti kukoistusta!

Opimme uusia tapoja tiedon, taidon ja resurssien kautta. Koulutukset ja kurssit tarjoavat sen tiedon, millä voimme alkaa muuttamaan tapojamme ja siirtämään tiedot taidoiksi oikeassa ympäristössä. On kyse sitten omasta kasvusta, parisuhdetaidoista tai työhyvinvoinnista.

Kaikki kurssit ja koulutukset pohjautuvat uusimpaan tutkimukseen ja positiiviseen psykologian eri menetelmiin. Ne on rakennettu taidolla ja asiantuntemuksella käytännönläheisiksi ja helposti sisäistettäviksi kokonaisuuksiksi.

Kaikkiin kursseihin ja koulutuksiin kuuluu materiaalit, joilla voi lähteä jatkotyöskentelemään aiheiden parissa. Minulle on kouluttajana erittäin tärkeää, että en tarjoa pelkkää teoriaa vaan opettamani asiat siirtyvät myös heti käytäntöön. Osallistujien ja järjestäjien palautteita löydät kunkin kurssin ja koulutuksen lopusta.

Valitse sinulle sopiva kurssi tai koulutus ja laita tarjouspyyntö tiia@positiivinenkasvu.fi tai soita 045 144 03 82.

Mennään yhdessä kohti kukoistusta!

Ilo olla me! – positiivisen parisuhteen kurssi  

on pariskuntien vuorovaikutuskurssi, jossa tarkoituksena parisuhteen vuorovaikutuksen vahvistaminen ja toimivien työkalujen löytäminen arkeen.

Ilo olla minä! – aikuisen positiivisen kasvun kurssi

on hyvinvointikurssi, jossa mennään kohti syvempää itsetuntemusta sekä kukoistusta.

Positiivisella psykologialla työn imuun! – koulutus

Haluaisitko voida työssäsi paremmin? Haluaisitko perjantain sijaan odottaa maanantaita? Työviikon alussa mennä innolla töihin ja viikon aikana nauttia työtehtävistä, iloita onnistumisista ja pitää palauttavia mikrohetkiä? Haluaisitko, että sinulla olisi vielä töiden jälkeenkin energiaa harrastaa ja viettää aikaa ystävien sekä perheen parissa?

Pin It on Pinterest